Bun venit!

CONCURSUL NATIONAL INTERDISCIPLINAR„PANDURII LUI TUDOR” 2018


Simpozionul Pandurii lui Tudor 2018 are loc in data de 23 noiembrie 2018 


Acord parteneriat simpozion Pandurii lui Tudor 2018 


REGULAMENT CONCURS PANDURII LUI TUDOR- concursul are loc in data de 24 noiembrie Inscrierile se fac pâna cel tarziu 20 noiembrie Accesul in sala de concurs se face pana la ora 9 30 Nr de elevi participanti maxim 6 la probele teoretice, max 3 la probele de sah, desen si muzica  


ACORD PARTENERIAT CONCURS PANDURII LUI TUDOR 2018 

Fotografii din concurs si premiere  

subiecte 2017  

subiecte si bareme 2018  

Rezultate concurs 2017 

Rezultate concurs 2018     CONCURSUL „RUSIDAVA”


INVITATIE REGULAMENT 


Obiectivele concursului
- Cunoasterea orientării în natură cu ajutorul hărtilor topo, a busolei sau a unor elemente naturale;
- Cunoasterea unor elemente si fenomene naturale, legate de vedetatie, faună si relief;

Modul de desfăsurare


Concursul constă într-o probă practică care vizează parcurgerea unui traseu de dificultate medie, în relief variat, în lungime de circa 2 km, cu minimum 7 puncte decontrol care trebuie atinse în mod obligatoriu în cadrul unui barem de timp stabilit de comisia de organizare și o probă de educație plastică care va de asemenea, la fiecare punct de control, concurenții vor identifica poziția acestuia si vor extrage un plic cu întrebări din domeniul geografiei la nivelul de studiu si vor răspunde la întrebările prevăzute. Fiecare echipaj va primi câte o hartă cu traseul marcat si câte o foaie de concurs unde la fiecare punct de control se aplică stampilele existente.
Concursul de orientare turistică constă în orientarea turistică cu harta si busola si presupune cunoasterea de către elevi a modalității de calcul a azimutului, a unghiului de mars, precum si deplasarea în teren după acesta. Se va prezenta avizul medical (apt pentru efort) pentru elevii participanti
Rezultate  

 
 CONCURSUL „SA FIM CAMPIONI”


INVITATIE CONCURS  


Organizat de Scoala cu clasele I-VIII „Tudor Vladimirescu”, se adreseaza elevilor din clasele IV-VIII si are ca scop implicarea acestora în procesul instructiv - educativ prin intermediul altor activitati decât cele de predare-învatare, precum si dezvoltarea spiritului competitiv.

PROBELE CONCURSULUI


1. Proba teoretica - vor participa 3 elevi din fiecare clasa. Întrebarile vor fi de cultura generala. Elevii participanti vor trage la sorti întrebarile la care urmeaza sa raspunda. Raspunsurile corecte vor primi un punct din partea fiecarui membru al juriului.
2. Moment muzical - fiecare clasa îsi va desemna reprezentantul/reprezentantii care vor interpreta o melodie de muzica usoara/populara sau alt gen muzical. Se vor acorda note/puncte între 5 si 10.
3. Proba de recitare a unei poezii la alegere - va participa un singur elev din clasa. Sistemul de notare va fi de la 5 la 10.
4. Abilitati practice / pictura - aceasta proba se va desfasura în paralel cu celelalte. Fiecare clasa îsi va alege reprezentantul, un elev talentat la pictura, care va primi o tema prin tragere la sorti. Jurizarea va fi ca la punctul 3.
5. Proba la alegere - alta decât cele mentionate mai sus. Elevii se pot orienta catre dans modern, popular, sceneta sau alta activitate. Notele / punctele acordate vor fi între 5 si 10. Juriul se va constitui din profesori, personalitati culturale si elevi ai scolii. În functie de punctajul primit, echipajele câstigatoare ale locului I vor beneficia de o excursie gratuita în tara. Se vor premia,de asemenea, si locurile al II-lea si al III-lea.
Rezultate obtinute  

  


 REZULTATE CONCURSURI


REZULTATE ALTE CONCURSURI  


Rezultate obtinute


   |